Gondolatok, inspirációk egy érett nő szemével az életről, ételről, családról, stíluról...

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

Mindannyiunk kedvence, a megunhatatlan farmernadrág.

2014. október 23. - Claudia72

img_3454_1414072917.JPG_1000x1000

Feltalálója elnyűhetetlen munkaruhának tervezte, mára azonban a divat és a ruhatárunk alap darabja. Viselése kikerülhetetlen, megunhatatlan, kortól, nemtől függetlenül szinte mindenki életében jelen van. Ha engem megkérdeznek mi az az egyetlen viselet, amiben biztosan észreveszek egy férfit, a válaszom mindig a blue jeans és a vasalt fehér ing. Ezt a párosítást azonban jómagam is szívesen és gyakorta hordom, és szívesen látom nő társaimon is. Ez a két klasszikus együtt, tökéletes megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Azonban a farmernadrág nemcsak a hétköznapi viseletünk része lehet. Egy fesztelenebb üzleti tárgyalásra is nyugodtan választható, persze megfelelő tisztasággal, ápoltan, és alkalomhoz illő kiegészítőkkel. Évszaktól, napszaktól függetlenül bármikor bevethető. Hordhatjuk pamut pólóval, vászon inggel, flitteres pólóval, ha szórakozni vágyunk, de selyem blúzzal és blézerrel akár színházba is elmerészkedhetünk benne. Végtelen teret enged fantáziánknak, egyéniségünknek. Számtalan fazon és szín között választhatunk, egyszerre kapható ma már derék- vagy csípővonalat követő fazon. Persze testalkatunkat nem árt figyelembe venni egy-egy fazon kiválasztásánál. Nincs taszítóbb látvány az előnytelenül megválasztott, vagy közönségesen viselt farmernadrágnál. Hányszor látunk csípőfazonra ráforduló pocakot, vagy kivillanó tanga bugyit. Ugyanez vonatkozik a szintén reneszánszát élő farmer shortra. Itt mindenképp hangsúlyozandó, hogy nem érvényes a kortól való függetlenség, ugyanúgy a testalkat is alapvető szempont ennek a fazonnak a viselésénél. Nyáron bármerre járt az ember, mindenhol jelen volt a farmer short, de nagyon szűk az a réteg, akinek valóban jól is áll. Másik aktuális kedvenc, az itt-ott "nem véletlen" szakadt, lyukas darab, melyet szintén számtalan módon variálhatunk hétköznapi, lezser, utcai viseletként balerina cipővel, vagy a különböző sarok magasságú körömcipőkkel szexissé, erotikusabbá téve. Határ a csillagos ég, és a fantáziánk, az egyéniségünk hozzáadásával.

A farmernadrág a születése óta eltelt lassan 150 évben bebizonyította, hogy vannak olyan ruhadarabok, melyek sosem mennek ki a divatból, és túlélnek változó korokat, trendeket.

Egy Andy Warhol idézet mindenképp megfelelő záró mondat lehet: "I want to die with my blue jeans on." 

A bejegyzés trackback címe:

https://pureandperfect.blog.hu/api/trackback/id/tr366826409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása