Gondolatok, inspirációk egy érett nő szemével az életről, ételről, családról, stíluról...

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

Mitől férfi a férfi?

2014. november 16. - Claudia72

gentlman3_1416143722.jpg_625x797

Egy válasz biztos, semmiképp nem a tárgyi feltételektől. Nem a nyitott sportautó, a luxus terepjáró, vagy az úszómedencés villa tesz férfiassá. Az urak azt mondják, hogy egy hölgyben a nőies kisugárzást keresik. Mi nők ugyanígy a kisugárzást figyeljük, kutatjuk az urakban. A férfias charme-ot.

Hogy mi teszi a férfit számunkra férfiassá? Az előzékenység, udvariasság erőlködés nélküli jelenléte. A férfias férfi tiszteli a nőt, érezzük mellette az odafigyelést, megbecsülést. Kifejezi szeretetét, mer érzékeny lenni, figyelmes. Ismeri a jómodort, kerüli a trágárságot - csukott ajtók mögött is-, felelősen viselkedik a családjával, óvja párját, gyermekeit, és természetes számára a gondoskodás. Nem csak az udvarlás időszakában figyel a megjelenésére, megtalálja a korának és egyéniségének megfelelő stílust, ápolt. Sugárzik belőle a magabiztosság, a jó ízlés. 

A mai kor a mennyiségre és nem a minőségre fekteti a hangsúlyt. Ez a század arra motivál, hogy a férfi attól férfi, ha gyűjteményében nem csak az autók, a luxus élet kellékei, hanem a nők is többes számban vannak jelen. Ettől macho. A minőség rovására hajszolja az életet. Holott a hölgyek igenis keresik a régi idők úriembereit. Ezt nem feltétlenül hozza a férfi a családjából, nem öröklődik génekkel, ezt tudatosan lehet kialakítani, gyakorolni. Érdemes rajta dolgozni. A pillanatnyi sikerek elmúltával ugyanis a macho férfi mindig felszínes, középszerű emléket hagy maga után. Erre pályáznak uraim? Ugye nem. Tiszteljék a nőt, merjenek szeretni, és ügyeljenek a jómodorra! Ezt akarja a nő.

A bejegyzés trackback címe:

https://pureandperfect.blog.hu/api/trackback/id/tr26905583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.01.09. 15:54:50

,,Az előzékenység, udvariasság erőlködés nélküli jelenléte.''

a faszt. az igazi férfi mindig spicces, és van egy diszkrét szarszaga, a nőjét pedig kiküldi a szántóföldre krumplit tölteni, így kíméli.
süti beállítások módosítása