Gondolatok, inspirációk egy érett nő szemével az életről, ételről, családról, stíluról...

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

Pure and Perfect Gondolatok egy érett nőtől…

A szépség nem múlandó.

2014. október 16. - Claudia72

873f8d513d7a0a60ec9f02ac54777bfc_1413448205.jpg_443x546

"The beauty of a woman, with passing years only grows." /Audrey Hepburn/

Egy nő szépsége a múló évekkel csak nő. Mondta ezt Audrey Hepburn. Ha nézzük ezt a fotót, úgy gondolom bátran vállalhatta ezt a mondatot. Mennyire lenne ez hiteles, ha nem ragaszkodik a természetes szépségéhez? Ma már egyre kevesebb ilyen arcot látunk a hétköznapi életben és a "híres emberek" világában egyaránt. Mindenki retteg az öregedés jeleit vállalni, és kevesen mernek természetesen öregedni. Pedig ez az arc szép. Ez a tekintet őszinte, kifejező, jóságos. Ez az arc szerethető, csodálható. Mert az arcon lévő ráncok nem csúfítják el a szépségét, hanem mesélnek az életéről. Mesélnek arról, hogy ez a hölgy sokat nevetett, mesélnek a jóságáról, a másokért vállalt gondokról. Szeretett nevetni, és szerette azokat, akik megnevettetik. Szerette az embereket, azt tartotta, hogy mindenki előrébb való magunknál. Szerette a gyerekeket, és rengeteget fáradozott az Unicef nagyköveteként, hogy gyerekeknek segítsen a világ számos országában. Ez az élet van az ő arcára írva. Ettől szép. Merjünk öregedni! Ne a ráncoktól rettegjünk, hanem éljünk úgy, hogy egy szép élet emlékeit rajzolják a ráncaink az arcunkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pureandperfect.blog.hu/api/trackback/id/tr566797859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prolee 2014.10.16. 22:41:56

Ő egy csodálatos, elegáns, finom, egyedi és megismételhetetlen személyiség volt.

Hogy szép is volt mindig.... az szinte mellékes.

Claudia72 2014.10.17. 12:32:05

Minden ember egyedi és megismételhetetlen. A szépséggel pedig -ahogy ezt a tőle származó idézet is mutatja- minden nő foglalkozik. Az ő szépsége vitathatatlan, természetessége pedig követendő.
süti beállítások módosítása